vokalli olan budur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste budur ustat tercihi bos bkz olan yazar
  2. budur
  3. ask budur
  4. budur iste
  5. en iyi jilet budur
  6. duam budur
  7. geyik budur
  8. kitabin adi budur
  9. tek yalanim budur
  10. evet budur

© 2008 - uludağ sözlük

vokalli olan budur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vokalli olan budur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vokalli olan budur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turban takmayan orospular » egitim zaiyati » kul kardesler » leader of the dawn » tabutta rovasata » jelena jankovic » jermaine defoe » eccalimre » rate my boobies » ne koyim » taraf gazetesine dandik deyip yenicag okumak » birisine 40 defa seovi dersen seovi olur » allah belani versin pkk » taksilerin gece tarifesi » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cete savaslari » belizelilerin sozluk yazar olmasi » fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » celme takmak » tkp » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » turgay bahadir » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » iri memeleri olan kiz » sozlukculerin popomundo karakterleri » kurt sutu » murtaza » rustu recber » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » meltem taskiran