vokal araniyor 

kapat
  1. uzun zamandır sarfettiğimiz sözcük.
    gitarı davulu bulursun da hiç mi adam gibi sesi olan yok kardeşim ya.**
    #1912835 (ThoRiuM, 11.07.2007 23:01)
  2. vokalist arayan grupların dergilere, forumlara vs. verdikleri bir çeşit îlan.

brutal vokalimi önce kendim beğensem, bir de grup ankara'da olsa "aha ben" derdim ama...
    #1912985 (gothic evil, 11.07.2007 23:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vokal araniyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vokal araniyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vokal araniyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vokal araniyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erzurumspor » league one » kontorlu hat kullanan yazarlar » ciplak olarak sozluge entry girmek » barbun » seni kimler aldi » all i wanna do is make love with you » sozluk sadece entry girmek degildir » harmony dies » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » cupvid » kara carsaf ve istiklal marsi » nigde » erkek korkulari » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » sozlukle ilgili istekler » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » dap » when the tigers broke free » johnnyturhan » google » tematik entry » mikael stanne » peoples temple » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » bohemian rhapsody » born in a morning hall » para ve mutluluk » turk kizlari