vojvodina 

kapat
  1. futbolcu madeni gibi bir takıma sahip şehirdir. önümüzdeki yıllarda çok işler yapacak sırbistan takımının ana iskeletini bunların takımında yetişen topçular oluşturacak sanırım. (bkz: milan stepanov)
    #1974687 (isildur, 20.07.2007 20:48)
  2. çoğunluğu macarlardan oluşan, sırbistanın kuzeyinde yer alan özerk bölge.
    #3099158 (oovxvoo, 05.03.2008 22:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vojvodina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vojvodina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vojvodina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vojvodina. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ali ayse yi seviyor » zuhur » yaran youtube yorumlari » belkis akkale » cumlede gizli ibneyi bulmak » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » esfele safilin » sabanci holding » ben bu yaziyi sana yazdim » sikilmis gotun davasi » 25 agustos 2000 » nefes alsin yeter » viorel moldovan » facebook a bikinili resim koymak » zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » entry ye cevap niteliginde entry girmek » hercai » avea » sebepsiz icilmez » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » son oylanan entryleri alt alta okumak » winston » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » oy vermeye eli yanasmayan yazar » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » marta lynch » fahise ruh » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » esinin ayaklarini opmek