voila 

kapat
  1. Fr. işte bu, aha!. "vuala" diyerekten telaffuz edilir.

(bkz: v for vendetta)
    #1307721 (Ghost Whisperer, 15.02.2007 16:53)
  2. televizyon aleminin en güzel reklam yüzüne sahip saç boyası firması.
    #1373595 (bartimaeus, 04.03.2007 17:21)
  3. bir de iğrenç bir şarkısı vardır.değiştir beni değiştir voila...
    #2943768 (bear, 03.02.2008 19:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

voila başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. voila ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voila nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about voila. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lise yillari » hypnogaja » elveda rumeli » hoptek » kushimoto sokagi » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » sheep in fog » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » power turk » cartlagi cekmek » tocarg » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » philosofia » cezmi yurtsever » mahler senfoni no 2 » chp vs kara carsaf » 4 un kurali » harmony dies » good luck chuck » usb 3 0 » converse giyen turbanli kiz » deniz unel » yasemin goksu » scream » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » marifet iltifata tabidir