voice of the soul 

/ 3
kapat
  1. aferdersiniz siz gerçek misiniz? dokunabilir miyim notalarınıza ellerimle? böyle şapşal bir söz söyleyecek kadar umursamazım. ne kadar çok şey yazılmış ne kadar çok şey söylenmiş hakkınızda. oysa siz kaç yaşında olduğumu hatırlamadığım bir vakit gelip omzuma hırkanızı atmıştınız: üşürsün, "kuyular vardir, derindir" diye. sözünüz olmadığı için birileri sizi "fon müziği" olarak kullanmaya kalktı. ama siz akustik bir sızıydınız. tezatın muzipliği ile bir yavaş bir hızlıydınız. yoruluyordum sizden, ama gene pek çok sabaha sizle uyanıyor, otobüslere ve insanlara sizle dayanabiliyordum. umursamıyordum sayenizde, üzerinize sonsuz söz yazıyordum. ama sözüm hiç kelimeye dökülmedi.

annem, içindeki kuyu ya bataklık olacak, ya yusuf atılacak, kendine dikkat et. halin iyi değil dediğinde, sizin ve müellifinizin adının anlamını söylediğimde ona: "bu dünya oyuncak" demişti de titremiştim.

sonra oturduk sizi dinledik. annem çocukluğuna indi. babasını hatırladı. ben olduğum yerde mezar taşımı düşündüm. sonra akustik gitarı hızlandırdınız. baktım 4 kişi omzundayım.

ya da kısaca, dinleyen herkes seviyor bunu: ölüm gibi bir şey oluyor, nice hikayeler uyduruluyor, çürünüyor muhtelif mekanlarda. insanlardan kaçılıyor gitar her hızlandığında.
    #3574333 (oyuncakdunya, 23.06.2008 18:09)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

voice of the soul başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. voice of the soul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voice of the soul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gundemde olmak isteyeni gundem yapmak » tree » cem yilmaz » ekmek bulamazsaniz fare yiyin » the rat » kuran i kerim in degistirilmis olma olasiligi » dick fosbury » clint eastwood bakisi » her tarladan bir tezek her koyden bir pezevenk » isallah suphaneke dinimiz amin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games