voglio una donna 

kapat
  1. "bir kadın istiyorum" heyezanı. italya'da bunu bağırarak söylemek genellikle sempati toplar.
    #577844 (bl, 26.08.2006 01:37)
  2. "anche" diye bağırarak cevap verilesi ünlem...
    #2053303 (demolay, 01.08.2007 22:17)
  3. (bkz: senza una donna)
    #2053342 (ELeCTrO, 01.08.2007 22:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

voglio una donna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. voglio una donna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voglio una donna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about voglio una donna. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bim » bir ogrenci sigarasi olarak winston » yasamlarin benzerligi » ifa » deniz yilmaz » nocturnal concerto » vok baligi » the edge of love » fizikhakkinda com » klimatolog » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » deger paradoksu » durduk yere pasta kesmek » yemekteyiz » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » memesi var diye hava atan erkek » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » sozlugun isim sehire donmesi » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » avea ya acik mektup » bir fuck buddy im bile yok » yalnizliktan devren kiralik » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » mirc taki erkek nickleri » gel gunlerim » ayrilik » pokelere gelesin » bir an icin kimsenin entry girmemesi » nokia 8110 » yamaha midnight star