vodka burn 

kapat
  1. çok tercih edilen bir kokteyl çeşidi..
    burn'un arkasında alkolle tüketmeyin yazısına inatla yapılan ve tadı hiç te kötü olmayan kokteyl..
    (bkz: vodka cin)
    (bkz: vodka redbull)
    #509200 (hugo_emre, 07.08.2006 17:06)
  2. vodka + burn = boom!..
    #1607284 (pamuk proton ve 7 elektron, 04.05.2007 17:47)
  3. vodka ile redbull/burn gibi yüksek kafein içeren içecekler karıştırıldığında ölüme sebebiyet verebileceğine dair bulgular mevcuttur. bu nedenden dolayı redbull ülkemizde bir zamanlar yasaklanmıştır..
    #1607287 (dawsonleery, 04.05.2007 17:49)
  4. trance müzikten en üst düzeyde zevk almak için kullanılan kokteyl. ecstasy falan hikaye yani. hele bir de uplifting'çi bir dj varsa kabinde, 2 adet redbull/burn-vodka içilir ve sabaha kadar zıplanır. sonrasındaki bir haftalık kol, kanat ve bacak ağrıları şirketten tabii. *
    #1607337 (discopolos, 04.05.2007 18:01 ~ 18:07)
  5. vodka redbull'un tadını vermeyen içecek. yine de kaliteli bir vodka olduğu takdirde doyasıya içilesi..
    #2681701 (panicattack, 09.12.2007 23:43)
  6. gectigimiz cumartesi, daha onceki 8 vodka burn (800gr vodka,8 sise burn) rekorumu egale etmek icin yine takildigim, 5nciyi ictikten sonra taksiyle arkadaslarin beni eve zor attigi enteresan ickidir.

saat dorttu, eve geldim, sizdim. sabah saat 9'da ayaktaydim.

tabi aksama kadar midem yandi.

butch taaa uzaklardan bildirdi.

p.s: ulan hala cozemedim neden boyle oldu.
    #2961311 (Butch Coolidge, 06.02.2008 18:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vodka burn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vodka burn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vodka burn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vodka burn. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye de krizin nicel gostergeleri » 16 kasim 2008 galatasaray ibb spor maci » masturi » sevisenturk » yasamlarin benzerligi » yigit cafe » besiktask » ilk basta » sefer tasi harekati » reflation » kreatif yazar » domine etmek » kaka » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » gemi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruh hastasi » streng » smothered mate » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » mercimegi firina vermek » basliklari alt alta okumak » cek cumhuriyeti » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » selim kurtulan » selcuk universitesi » teknosa » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » nisaiyeci » sinavda verilmis mukemmel cevaplar