vodafone 

kapat
  1. reklamlarında bariz senaryo hataları gördüğüm gsm operatörü.
    birinci reklamımız yetenek kaşifi. adamı çalıştığı müzik şirketi gizli kalmış yetenekleri keşfetsin diye sokaklara salıyor.çocuk sokakta gitar çalan birini patrona dinletiyor ama patron "çok yazacak sonra dinleriz" deyip telefonu suratına kapatıyor.
    slogan , grup içi ücretsiz tarifeyle böyle sorunlarınız olmaz.
    hata 1 - çocuğun eline ne bir kayıt cihazı ne benzer bir teknoloji vermemişsin. ceptocepli vodafone hatlı telefonla gizli yetenek mi arıyosun? ne yapıyorsun?
    hata 2 - hadi telefonla yetenek avına gönderdin elemanı. bari bulduğu adamı dinle. ne kapatıyosun? madem dinlemeyeceksin niye saldın çocuğu sokaklara?
    hata 3 - patronun dediği "sonra dinleriz" ne demek? sanki sonra arayınca daha mı ucuz olacak.

ikinci reklamımız modacı reklamı. bayan vitrinde beğendiği elbise modelleriyle ilgili bir etkiliyle görüşmek istiyor. ancak yetkili yurtdışında fuarda. telefonla ulaşıyorlar ancak "yurtdışı bana giriyor kapatıyorum" deyip kısa kesiyor. müşteri de elden kaçıyor.
    slogan , küreselleşen sistemimiz sayesinde yurtdışını aramak yurtiçi kadar ucuz.

hata 1 - reklamdaki mağaza bir aile işletmesi. tezgahtar evin kızı , kasada baba oturuyor. böyle küçük çaplı işletmeyi kurmuşsun ne işin var fuarda? nataşalara kaçtın da bahanen fuar mı?
    hata 2 - küçük işletmen var tezgahtar tutacak paran yok kızını oturtmuşsun. ecnebi memleketlerde niye para yiyorsun?
    hata 3 - madem oralarda yiyecek paran var normalden biraz tuzlu telefon görüşmesi mi kastırıyorsun?bana yazıyor kaptıyorum artistliğine niye giriyorsun?

olmamış vodafone. sıradan vatandaş* bile bu hataları farkedebiliyorsa biseyler ters gidiyor.
    #2641571 (onurude, 29.11.2007 00:20 ~ 00:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vodafone başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vodafone ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vodafone nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vodafone. Copyright of the articles are belong to their authors.

» subat » gul sarabi » bisiklete tecavuz eden adam » oha artik yani » makinizm » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » erkeklere deger vermek » kurt degil kurdistan dusmani olmak » cagan irmak » erdal ozyagcilar » dizaynir » topshop » caba uzerine » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » biz kac kisiyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kestane fisegi » erkek korkulari » ruyalardaki kadar gercek insan » sozlukte populer olma kaygisi » susmak » kizlara deger vermek » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » elhamdullilahi rabbul alemin » seks » deprem » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » enel hakk » dingil ruh » metroda kitap okuyan artist