vodafone gelmis neyime 

kapat
  1. birbiri ardına sahne alan sanatcıları gorunce insanda bugun ozel bir gundu de ben mi unuttum? duygusu olusturan ve ne sebeple kutlamamız gerektigini anlayamadıgım turkiyenin ilk canli reklamina sahip altı ustu bir gsm operatoru..

vodafone gelmis neyime?!

tek merakım yurt dısında hattı alanın cebine cok cuzi bir fıyata son model telefonla beraber tesrif ediyor kendisi acep bizde de aynı uygulamayı yapar mı? kar mı eder ya da nasılsa bu millet son model daha cıkarken havada kapıyor diye gereksiz mi gorur bekleyecek ve gorecegiz..
    #1477203 (ombudsman, 31.03.2007 22:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vodafone gelmis neyime başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vodafone gelmis neyime ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vodafone gelmis neyime nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vodafone gelmis neyime. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 17 kasim » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » butona kopca demek » darryl roberts » hayal kahramanim » kusak » become a legend » merdumgiriz » kabadayi » biz kac kisiyiz » uludag sozluk hakkinda ne dediler » yaran fikralar » bir dokun bin oh isit » sengul hamami » kabana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » melina nin bustu » chp nin dini siyasete alet etmesi » dengesiz ruh » nokia 6210 » sorunlari seviserek cozmek » akp » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » temel demirer » teheyyuc » statik smiley » lider » climax » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » biyopolitika » bir erkekten beklenenler