vodafone com tr 

kapat
  1. vodafone'nin resmi web sitesi...

http://www.vodafone.com.tr
    #1476799 (fatal, 31.03.2007 21:11)
  2. (bkz: telsim ağladı be)*
    #1476807 (aby, 31.03.2007 21:14)
  3. vodafone 'un türkçe resmi web sitesidir.
    uluslararası resmi sitesi http://www.vodafone.com 'dur.
    #1480562 (littleworm, 01.04.2007 20:29 ~ 20:34)
  4. girildiğinde bir geyikle burun buruna gelinen site.
    #3214323 (arabaciarabayatasget, 31.03.2008 17:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vodafone com tr başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vodafone com tr ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vodafone com tr nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vodafone com tr. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » fantastik facebook gruplari » tiki » garabet » djeep » mavi defter internet dergisi » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » narsisizm » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » to love a woman » ben sanderson » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » mustafa rakim efendi » poisonx » mintax » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » devletime katil dedirtmem » futbol » bugun git yarin gel » ergen e kon teror orgutu » zehir » bado » kevase ruh » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » kabadayi » mikrofon sungeri » galatasarayli olup caktiranlar » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » son oylanan entryleri alt alta okumak » become a legend