vodafone cep ogrencide tarife degisikligi 

kapat
  1. şebeke dışı aramaların dakikası 6 kontör, mesaj çekmenin 1 kontör olduğu tarifenin değişmesidir. bundan sonra şebeke dışı aramanın dakikası 4 kontör olup şebeke dışına mesaj çekmek 2 kontör olacaktır.

(bkz: reklamları izlediniz)*
    #3175673 (simple plan, 22.03.2008 13:05)
  2. dört senelik cep telefonu kullanım sürecimde müşteri lehine yapılan ilk tarife değişikliği.
    #3175682 (antisosyal, 22.03.2008 13:09)
  3. allah'ın gavurlarının bizlere yaptıkları işkencenin bir kanıtıdır. ellerinden gelse nedensiz kontör silecekler de yapamıyorlar. iş aş cem uzan varken ne bonkördü güzel telsim'im. 100 kontör 3 ay giderdi neredeyse şerefsizsin. diğer şebekelere de mesaj beleşti. ahmet çakar da vodafone için "ben size allah belanızı versin demiyorum." diyerek içimizden geçenleri söylemiştir.
    #3175701 (aman heri, 22.03.2008 13:17)
  4. müdüre mesaj gelir* :
    - aslan kaçmış müdürüm.

müdür tel açar
    + bir daha mesaj çekersen ağzına sıçarım şerefsiz, 2 kontör oldu mesaj haberin yok mu...
    - ooo çokmuş ya.
    #3175952 (aoms, 22.03.2008 14:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

vodafone cep ogrencide tarife degisikligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vodafone cep ogrencide tarife degisikligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vodafone cep ogrencide tarife degisikligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vodafone cep ogrencide tarife degisikligi. Copyrights of the articles are belong to their authors.