vocabulary 

kapat
  1. ing. kelime dağarcığı, bilgisi.
    #2429375 (paradigma, 05.10.2007 03:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vocabulary başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vocabulary ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vocabulary nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vocabulary. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » wecanfootball com » metin yuksel » kritik der praktischen vernunft » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » kukunla oynama siser » meri » mhz muhammed » sensiz olmaz » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » sikizm » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » kadinlari itici yapan detaylar » babanin harclik verememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ankara da bir surrealist melih gokcek » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » ekonomik kriz » salaga yatmak » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » aleko bacanos » pekos patos si » osman gokcek » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » hidrolik ve pnomatik » guzel dostum » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » basliklari alt alta okumamak » frikikte kalecinin onunde sortu indirmek » ruyada muzik dinleyip klip izlemek