vladimir potin 

kapat
  1. kış günü giyilen, ayağı sıcak tutan, özellikle amerikalıların tercih ettiği yeni bir potin türü.

amerikalılar bunu ayağından çıkardıktan sonra binlerce kişi potinin tabanını yalamak için sırada bekler. şaırıyorum cidden, taban yalamak bize yakışır mı hiç?
    #3802314 (enderun sevgiler, 11.08.2008 13:35)
  2. (bkz: şakacı gençlik el ele)
    (bkz: hep beraber kümeye)
    #3802319 (bizkitch, 11.08.2008 13:36)
  3. aynı ayakkabının yılan derisinden yapılanına da vladimir puton denir.
    #3802320 (leblebi tozunun hastasiydim, 11.08.2008 13:36)
  4. (bkz: george w busht)
    (bkz: seversin sen bunu)
    #3802323 (madmadam, 11.08.2008 13:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vladimir potin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vladimir potin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vladimir potin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vladimir potin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ergenekon » the couriers » aci soguk » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » aldim borcluyum verdim alacakliyim » yargi gucunun elestirisi » size geyik yapin dedim uleyn » gel benimle » kendini guzel sanan sisman kiz » kupayla taclandirmak » mclaren f1 » your kingdom is doomed » congrafuckinlations » ozlem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ikea » delikanlimuhendis » orospu cocuklugunun dik alasi » yag » mynet » magnum essence dark » modayi takip etmek » emel sayin in elleri » sort » migren nobetinden sonra ki mallik » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » banihana » nihat sirdar » buzuki orhan osman