vladimir lenin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vladimir ilic lenin
  2. vladimir ilyich lenin
  3. lenin
  4. lenin le
  5. 6 lenin
  6. elveda lenin
  7. altinci lenin
  8. goodbye lenin
  9. lenin sagolsun
  10. lenin nisani

© 2008 - uludağ sözlük

vladimir lenin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vladimir lenin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vladimir lenin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bako » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » yaran yildizlar » michelle marsh » nobetci eksi oycu » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » ned flanders » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » 60 genclik » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » living in a world without you » ucacaklar » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » kirklareli » dusta aglamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » noise gate » uludagsozluk de temali reklam » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » gunce » atvde aglamak » canlandi lan canlandi » metallica » temcit pilavi » el feneri » burdur » o my freaking god » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » pablo escobar » ikinci kadin