vladimir jirinovski 

kapat
  1. hem faşist, hem rus, hem turkolog, hem parti lideri!
    #1925272 (zarth vader, 13.07.2007 12:14)
  2. rus-turan birligi kurmak gibi ilginc fikirlere sahip,
    aksanli turkcesiyle sempatiklik taslayan rus politikaci.
    (bkz: şirinovski)
    #3197906 (çakalcarlos, 27.03.2008 18:59)
  3. gelmiş geçmiş en sempatik rus olsa gerek.
    #3224878 (chilavert, 03.04.2008 12:43)
  4. turkiye'nin bize bir faydasi olmaz diyen siyasetci.

simdi bunlari* ab'ye sittin sene almazlar ama bir gun cesaretini toplayip nato'dan cikiyoruz, rusya ilen, iran ilen birlik olacagiz desinler, 24 saat icinde kendilerini ab'de bulurlar diyen adam.

yani her ihtimalde ruslarla birlik kurmasi mumkun degildir turkiye'nin.
    #3925903 (vilisipidist, 06.09.2008 19:37)
  5. dünya üzerinde seyretmesi ve izlenmesi en komik siyasetçi. hareketli tavırları ve argo üslubuyla son yıllarda yükselen rus milliyetçiliğinin medar-ı iftiharı. televizyon programında rakip parti liderini tartakladığı video icin:
    http://www.kp.ru/daily/24172/383364/
    bu hakaretleri sonucu sadece 1200 dolar ceza almıştır.
    #4033032 (jigsaw2, 02.10.2008 02:49 ~ 02:50)
  6. efendim bu adam afedersiniz duma'da kadın bir vekili tekmeleyecek kadar denyo birisidir.
    #4033034 (gulce, 02.10.2008 02:51)

© 2008 - uludağ sözlük

vladimir jirinovski başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vladimir jirinovski ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vladimir jirinovski nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baslik entry ve nick uyumu » annene babana aciyorum evladim » iman zinciri » mozzart » i belong to che » sozlukteki sabetayistler » ahmet yildiz olmedi » ifrit » cebit bilisim eurasia 2008 » haydar dumen e sorulan yaran sorular » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » disko krali » icime islerken » fikri sonmez » max payne 3 fall to the dark » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » summoning » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » sozluk yazarlarinin itiraflari » kalpsiz adam » herkes ve birkac kisi » sokullu » sinir bozucu sorular » lena headey » radyo limon » azimle sican mermeri deler » wilhelm liebknecht » nazli ilicak » adsl faturalarindan bikmak » chicco