vladimir beschastnykh 

kapat
  1. adını telaffuz edebilen 40 yaş üstü spor yorumcusu göremeden ülkemizden gitmiş futbolcu,özellikle turgay şeren bu konuda tekti.
    #467228 (sıpa, 27.07.2006 17:33)
  2. ukraynali degil rusyalidir kendisi. gecmiste bir ton gol atmişdir. fener zaten cok gol attigindan almistir ama yanlis zamanda gelmesi ve takim arkadaslari ile hiç uyuşmamasi onun sonunu hazirlamiştir.
    #467992 (vicecity2, 27.07.2006 20:18 ~ 21.10.2006 01:52)
  3. bir dönem ülkemizde de forma giymiş olan "rus" futbolcudur..
    #506689 (InsomniaC, 06.08.2006 23:03)
  4. (bkz: vladimir bestchastnykh)
    #3365383 (minik mavi balina, 06.05.2008 21:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vladimir beschastnykh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vladimir beschastnykh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vladimir beschastnykh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vladimir beschastnykh. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seviyormus gibi yapmak » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » tesvik sukelasi » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » melankolik le tantana » temiz yazarlar temiz sozluk » tez gel yarim » left 4 dead » zet » oy vermek » 2046 » maslaktan 4 levente gelme rekoru » kushimoto sokagi » blues » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hesap ver » ben simdi n abicam » sayko usta » alptekir pisisoy a sordunuz da mi » mezur » entry ve nick uyumu » yildizlar » oymak » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » sikune ciden sikulur » isildur » flirtable » karizmaniz var mi varsa kac santim » ceylin » betmoun