vlaanderen 

kapat
  1. Belcika haritasini tam ortadan ikiye boldugunuzde , haritada kuzeyde kalan bolgenin adi . Bu bolgede Bruksel haric butun kesim Hollandaca konusur ve bolgede yasayan insanlar cogunlukla Flamandir..Gerek tarim , gerek sanayi bakimindan belcika'nin guneyi olan Valonyadan zengindir..Insanlari kibar ve bir cok dil konusabilir..Brukselden Hasselte yapilan bir tren gezisi esnasinda kendinizi orta cagi yansitan bir filmin cicek bocuk sahnesinde hissedebilirsiniz.. (bkz: Ghent) , (bkz: Antwerpen) , (bkz: Leuven), (bkz: Hasselt), (bkz: Brugge) buyuk sehirleridir...
    #2733481 (divit, 23.12.2007 04:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vlaanderen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vlaanderen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vlaanderen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vlaanderen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tunceli » siirim geldi birakin beni » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » cizgisini belli eden yazar » zor gunlerden geciyoruz » mucize ilac » yaran entryler » sevilay yukselir » migfer » radyo sol » teheyyuc » subat » cem mumcu » o ne ola ki » climax » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hep bana rabbena » kriz enlemesine gecti » yeni baslayanlar icin tematik mode » sanat yonetmeni » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » can dundar » galat i his » adanali » jb » sevisenturk » issiz adama kizini vemeyen baba » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » vucut kokulari » okulu asmak