vj bulent 

/ 3
kapat
  1. uefa tarafından 2012 avrupa şampiyonasında kullanılacak topun adıdır.
    #3656946 (TTTDDD, 13.07.2008 01:29)
  2. Galiba çarkıfelek programında m. ali Erbil' in yarışmacıara çapkınlıktan anlarmısınız sorusuna sıra kendisine geldiğinde "ay hiç anlamam" diye cevap veren cinsel çıkmazdaki kişi.
    #3734859 (conlet, 28.07.2008 20:51)
  3. yolda bir sunucu yanaşıp bir soru sorsa dizleri titreyecek insanların eleştirilerine kulak asmaması gereken zat. özellikle tek açığı -ki açık sayılmaz bence bu- cinsel tercihi olarak gösteriliyorsa. yıllardır televizyonda güzel işler yapmakta kendisi. şarkıcılığı da fena değil bence, seveni, dinleyeni olacaktır. türkiye'de her on kişiden birinin albümü var zaten...
    #3734924 (headacheda, 28.07.2008 21:02)
  4. kral tv'nin demir başı naif vj.Zurna isimli manidar videosu da kral tv ekranlarında dönmektedir,geleceğin Yıldız Tilbesi olarak umut(suzluk) vaadetmektedir.
    Nakarat:
    Bende aşkın zurnası sende cılız düdük.
    #3734941 (gaywitchhunt, 28.07.2008 21:05 ~ 21:13)
  5. "zurna" isimli bir şarkısı var, bi de klip çekmiş. ilginç buldum ben, görünce gülme krizlerine filan girdim. pala bıyık filan takmış klipte. pala abiler isyan etmez inşallah diyorum. *
    #3734943 (tanrica, 28.07.2008 21:05)
  6. kral tv izlememe nedenlerinden biridir. zira ' vj bülent'i bu sefer şu anonsu bitirene dek dinleyeyim bakalım ne diyor bu adam (!)' deyip, her sabrımı zorlama çabamın boşuna olmasını sağlayan kişidir. çok uzatıyor ve esprilerin de b.kunu çıkarıyor.
    #3735011 (turuncukolik, 28.07.2008 21:17 ~ 01.09.2008 16:59)
  7. ne kadar tarzınız olmasa da etkin konuşmasıyla ekran karşısındakileri etkileyen ve programa bağlayan başarılı kraltv'nin sunucusudur.
    #3785995 (haroon, 07.08.2008 23:57)
  8. 1,5 yaşındaki kuzenimin televizyonda gördüğü vj bülent karşısındaki tepkisi şöyledir.
    -bir dakika süren gözlemden sonra verilen ilk yanıt:
    ......abla..
    daha sonra
    ......abi..
    daha daha sonra
    .....abla..abla...
    #3840621 (bear, 19.08.2008 18:22)
  9. allah'ın adını ağzından düşürmeyen sempatik kişi.

bület ersoy da düşürmez.

bülentler mi düşürmüyor yoksa bunlar gibiler mi?

araştıracağız tabiki.
    #3878520 (alonejuveline, 27.08.2008 17:13)
  10. vj yaftası üzerine çok pis yapışmış insan. adam filmde oynuyor aktör olamıyor, albüm çıkarıyor şarkıcı olamıyor. vj geldi vj gidecek. genc semih gibi.
    #3878527 (sacriter, 27.08.2008 17:15)
  11. kafasına bir şey takmadan dışarı çıkamama fobisi var sanırım kendisinin.
    bir de nihayet kaset yapmış. "zurna" isimli şarkısına da klip çekmiş.
    çok sevindim, öyle böyle değil.

şarkının nakaratını yazayım da, gönlümüz şenlensin:

beni küçük görene bakın ne de büyük
    sevdiği için canını bile veremez (canını bile?!)
    bende askin zurnasi ("aşkın zurnası" ne lan?)
    sende cılız düdük

(bkz: ayakta alkışlıyorum)
    #3908978 (filozofil, 03.09.2008 08:25 ~ 08:26)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vj bulent başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vj bulent ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vj bulent nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vj bulent. Copyright of the articles are belong to their authors.

» office boy » yarak yelleri » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » vurdumduymazca osuradurmak » yalnizlik » australopithecus » hangi ask adil ki » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » olmeden onceki son sozler » babanin olmesi » fidel castro » ederleziavela » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » adami zorla seovi eden basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » karate ni sente nashi » sari biber » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » senin gibi » hayattaki en guzel anlar » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » kanyon » uludag sozluk vize haftasi » facebook ta friend request gorunce sevinmek » entropi » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » futbol asla futbol degildir » kilo verememek » mario jardel