vizigotlar 

kapat
  1. ispanyaya sarı ırkı getiren ırktır yoksam nerdee ispanyada sarı saç beyaz ten asıl ispanyollar karadır yani. (bkz: fernando torres)
    #1358443 (isildur, 28.02.2007 17:35)
  2. huysuz virgin'in ağzına bir zamanlar ostragotlar ile birlikte dolanmış olan tarihin tozlu sayfalarında kalmış bir kavim.
    #1358451 (dalton ana, 28.02.2007 17:37 ~ 17:38)
  3. geçmişte bir ara bugünkü iber yarımadasının büyük bölümüyle, o zaman galya denen fransa'nın akitanya ve narbonensis eyaletlerini kapsamış, daha sonra iber yarımadası'nın tümünü adalar hariç elegeçiren, buna karşılık fransa'daki topraklarından langedouc ve roussillon (eski galya narbonensis eyaletinin batısı) haricini franklara kaptırmış ve 511-526 arası ostrogot kralı büyük theodoric tarafından yönetilen bir devlet kurmuş alman kavmi. boga guresini ispanya'ya getirendir kendileri.
    #3270106 (Cemali, 14.04.2008 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

vizigotlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vizigotlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vizigotlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hey » ceci n est pas une pipe » turklerin elinde bir alman tacir » dus pesindeysen dus pesine » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » bursa » kars » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » jelena jankovic » vice captain » lena headey » matrixxx » stalker » incek » 31 cm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » onurkul » useniyorum oyleyse yarin » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » oral ozer » son mermiyi kendine sik » turk kizlari » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » icel » remake » you fucking fat boy » karma » hatirla sevgili » la traviata » sehid » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak