vizigot 

kapat
  1. Gotların batıda yaşayan türevleri. ispanyolların atalarıdırlar. Dilleri latince tarafından yok edilmiştir.
    #710302 (DoRuK, 08.10.2006 15:13)
  2. (bkz: ostrogotlar vizigotlar)
    (bkz: muhahahahha)
    #710342 (aby, 08.10.2006 15:26)
  3. (bkz: asteriks ve gotlar)
    #710399 (Dave Mustaine, 08.10.2006 15:38)
  4. ispanyollar ile uzak yakından olmayan barbar kavim.
    #710404 (Dave Mustaine, 08.10.2006 15:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vizigot başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vizigot ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vizigot nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vizigot. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir tikky nin intihar mektubu » karadeniz deki petrol rezervi » gitmek mi zor kalmak mi zor » fifa world cup 2006 » ca va » l theme b » meshur turk yalanlari » eros » ust kimlik » terorizm » roberto baggio » nejat uygur » emre aydin » zaman » ben seni hak etmiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dr cureklibatur ve bay arkin » telengitler » unye belediyesi » tosun pasa » erken yasta olgunlasmak » krizin konik gecmesi degil kronik gecmesi » kara gozlum » cinleri tepesinde olmak » hazreti muhammed » ataturk yasasaydi yargilanirdi » cirilciplak entry girmek » muduru got etmek » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » seoul » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir