vizeye girememek 

kapat
  1. sınav günü şanssızlığı olarak uyanamama, kişinin başına kaza gelme ihtimallerinden mütevellit vizeye girememe durumudur başınıza bir kaza geldiyse veya hastaysanız rapor bulabilme ihtimaliniz artar ama uyuya kalırsanız yandınız ama tanıdık varsa yine halletme şansınız var çünkü bu ülkede tanıdığınız olmadığı sürece bir şey olmuyor.
    #3527974 (the longest journey, 12.06.2008 10:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vizeye girememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vizeye girememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vizeye girememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vizeye girememek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» issiz adam » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » yapilmis en aptalca dalginlik » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » sacmalama hakki » severek ayrilanlar » klug » internet solculugu » bir tikkynin namaz kilmasi » selpak saticiligi » 250 gram » kadinlarin haz noktalari » erken yasta olgunlasmak » fantastik facebook gruplari » tosbaga » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gul sarabi » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » isten ayrilma bildirimi » alejandro gonzalez inarritu » kimse bilmez » jose del solar » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » drop it like it s hot » eksik okul » ahmet kanneci » ordinary day » erkekleri tavlama yontemleri » donanma kupasi » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim