vizelerin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vizelerin bitmesi
  2. vizelerin yavastan yaklasmasi
  3. vizelerin ardindan staj yapmak
  4. muhendislik fakultesinde vizelerin 1 hafta olmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vizelerin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vizelerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vizelerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vizelerin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metroda kitap okuyan artist » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » onmaz » 4 un kurali » uludag sozluk oryantasyonu » josef k nin k si » matias emilio delgado » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » spirit » southern sunrise » lise yillari » son tuketim tarihi » mclaren f1 » 9 kasim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » coming home to argentina » unye belediyesi » fm 2009 daki genc yetenekler » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » how i met your mother » kelime oyuncusu » walter klemmer » kadinlarin haz noktalari » emel sayin in elleri » egitim fakultesi » ayici baryam » a little piece of heaven » dap » hot n cold » ben seni hak etmiyorum