vizeler bahane iddaa sahane 

kapat
  1. vizelerin yaklaşmasına rağmen yurdum üniversite öğrencilerinin "yalarım vizeleri" diyerek iddaa girdabından kurtaramaması sonucu ortaya çıkan felsefi akım.
    #141523 (MaRTyNs, 31.03.2006 12:36)
  2. kendine herhaltı dert etmeyen talebemsi, zekimtrak, öğrenci modellerinin sloganı.
    #141681 (pilotmont, 31.03.2006 14:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vizeler bahane iddaa sahane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vizeler bahane iddaa sahane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vizeler bahane iddaa sahane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vizeler bahane iddaa sahane. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ask suclari mahkemesi » haydin namaza haydin namaza » kreatin » sozluk sadece entry girmek degildir » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » kanyon » cicek lokantasi » lost » banihana » asansoru kacirmak » mysql server has gone away » slasher » radyo sol » migren nobetinden sonra ki mallik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » azarath » yag » pasamiz cok sakacidir da » on yuz » huznun isyan olsun » sss yengen » 187 ride or die » agiotage » kisil » yargi gucunun elestirisi » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak » devrim erden » olin edirne genclik spor » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi