vize sinavi finalden sonra olan ogrenci 

kapat
  1. vize sınavına herhangi bir sebeple gir(e)meyen öğrencinin mazaret sınavına da hocasının "bugün git yarın gel" demesi sebebi ile final sınavını olmuş fakat hala vize sınavını olmamış öğrencidir.*
    #1728976 (esprimakinasi, 05.06.2007 17:02)
  2. bir boka yaramayan öğretim görevlilerinin make up sorularını bir türlü hazırlayamamaları sonucu gerçekleşen durum. bir de bunun make up yapmayacağım, sakın sınava rapor almayın diyenleri vardır ki bir kaşık suda boğasınız gelir.
    #1729062 (mystery, 05.06.2007 17:20)
  3. vize sınavına giremeyen öğrenci mazeret sınavı için hocanın yanına gider:

- hocam meraba..
    + meraba, ne vardı?*
    - hocam ben sınava girememiştim de rapor getirdim ne zaman yaparız sınavı dicektim.
    + onu yaparız bi gün acelesi yok onun, başka bi zaman gel bakarız çaresine
    - tamam hocam, kolay gelsin...

1 hafta sonra hocanın yanına gidilir;

- meraba hocam sınav olucaktım ben de..
    + hmmm ya onu naapsak ki... sen öğleden sora gel yapalım..
    - tamam hocam.

öğleden sonra;

+ heh geldin mi.. ya sen 1 saat sora gel tamam mı..
    - tamam..!!

1 saat sonra;

- geldim hocam..!!
    + ya biz onu başka zaman yapalım ya başka zaman gel sen. acelesi yok onun zaten...

bu böle devam ede ede final sınavı geldi...
    #1729115 (esprimakinasi, 05.06.2007 17:35 ~ 17:39)
  4. (bkz: vize sınavı finalden sonra olan öğrenci)
    (bkz: vize sınavını finalden sonra alan öğrenci)
    #1729154 (tabuttamenemenyapanimam, 05.06.2007 17:42)
  5. Bazı okullarda olağan karşılanan durumdur çünkü öğrenci alışmıştır.
    (bkz: dokuz eylul universitesi)
    (bkz: deu iibf)
    #1729159 (nevi sahsina munhasir, 05.06.2007 17:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vize sinavi finalden sonra olan ogrenci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vize sinavi finalden sonra olan ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vize sinavi finalden sonra olan ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vize sinavi finalden sonra olan ogrenci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» enel hakk » imhotep » muhabbetin agzina sictin » dunyada en guzel bas kurt basidir » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » easy » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » zuvvar » tiki » crypto » after laughter » bir bayandan beklenenler » jainizm » leica » fuck buddy tarafindan terk edilmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fikirtepe » avsa » sevgiliyle uyumak » eksiltmek » telsim tribunu » deniz yilmaz » marc jacobs » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » on ikinci cumhurbaskani » punto » endoktrinasyon » mesut » yhunuss » internetten kopamamak » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz