vize magduru 

kapat
  1. büyük bir hevesle girdiği vizelerden pıs diye sönerek çıkan zavallı,
    ''ay süüüper geçtiii seksaaan bekliyommm''diyenlerin ağzını burnuna katmak isteyen, hocalara binbir küfürü içinden sıralayan,
    bu da geçti önümüzdeki sınava bakalım nidaları ile kendini avutan öğrenci,
    BEN!
    #908138 (jansery, 25.11.2006 18:24)
  2. 13 teoriden 12 sini ezberleyip sınava giren öğrencinin durumuda olabilir.* *

*

(bkz: sınava 50 puan üzerinden girmek)
    #908151 (Paranoyak, 25.11.2006 18:29)
  3. özellikle uü de zeynel dinler den iktisat dersi alınıyorsa başa gelmesi kuvvetle muhtemel olaydır. **
    #908171 (don santino corleone, 25.11.2006 18:35)
  4. zeynel amcamız direk vizelerde bulunmasada kitapları ile,yetişemediği yerlere de kolayca yetişir,
    ekonomi vizesinin de fiyasko ile sonuçlanmasına yol açar!
    #908176 (jansery, 25.11.2006 18:36)
  5. (#880947) * * vizede sorumlu olunan butun kitaplari hafizaya alsa bile gordugu soru karsisinda dumura ugrayan ogrenci kisidir.
    #908186 (dmjoes, 25.11.2006 18:42)
  6. (bkz: a dying wish)
    bu hafta girmiş olduğum 5 vize sonrası beni en iyi tanımlayan sıfat.
    #908217 (a dying wish, 25.11.2006 18:55)
  7. work & travel için amerikan konsolosluğunun mülakatında vize alamama durumu. ibneler kendileri kaybettiler. asıl onlar vize maduru. *
    #908235 (beratulanberat, 25.11.2006 19:01)
  8. ders çalışmak yerine sözlükte geyik yapmayı tercih eden yazarların sınav dönemi sonrasındaki durumu.

(bkz: ben kendimden biliyorum)
    #908326 (shalamar, 25.11.2006 19:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vize magduru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vize magduru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vize magduru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vize magduru. Copyright of the articles are belong to their authors.

» edge » can yucel » cirilciplak entry girmek » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » fm 2008 deki yetenekler » 7eventy 5ive » yapilmis en aptalca dalginlik » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » erkeksen gir » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » meltdown » kelime oyuncusu » yemekteyiz nika » pekos patos si » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kelly pensi » child » buyumek » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » yeni bir kente girerken yasanan huzun » 2006 dunya kupasi finali » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » sayman » askeri gazino » sihhat » neanderthal » irak a gidenin pasaportuna kurdistan yazilmasi » ikinci dunya savasi » babam ve oglum