vize kuyrugunda olmek 

kapat
  1. hayal:ahh ulen brezilya bekle beni kızlar, deniz, güneş, samba, festival

hayal kuran adam:ahh.......ulen brezilya bekleme beni hep senin yüzünden vuruldum.gelmiyorum işte küstüm hıhh.
    #3764531 (burocky, 03.08.2008 16:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vize kuyrugunda olmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vize kuyrugunda olmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vize kuyrugunda olmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vize kuyrugunda olmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» all i wanna do is make love with you » kara gozlum » jeff murdock » facebook » adana ya gelip sirdan yememek » insanlar dusleri kadar vardir » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » the couriers » wta » become a legend » fikir » seri eksi oy veren ibne » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » erken yasta olgunlasmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mozole mirach » scream » erasmus » sporx » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » al bunu sana aldim » kotermek » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » turk opucugu » herboloji » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » on yuz » ateizm » gupe gunduz