viz gelir her sey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. izmir den uzum gelir ondan sonra ne gelir
  2. tren gelir ohs gelir
  3. tiren gelir hos gelir
  4. ar gelir osman aga ar gelir
  5. tren gelir hos gelir
  6. yeri gelir smiley koruz yeri gelir isteyene koruz
  7. o yar gelir
  8. gelir
  9. gun gelir
  10. an gelir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

viz gelir her sey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viz gelir her sey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viz gelir her sey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about viz gelir her sey. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ahmet hakan coskun » zall dan ozel mesaj almak » 2 fast driver » guzellik kriterleri » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » futbol fanatigi olmak » adini unutmaya devam ediyorum » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » geriye donmem » seyir defteri » beyoglu asigi » unutamam » saw 5 » inheritance vice » i belong to che » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mezun olunca ne olacaksin » kanks n aber ya » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » nasyonal sosyalizm » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » uc kirmaya baslayan rotring kalem » balik agzi » icimdeki deniz » cumhuriyet halkevleri » april 18 » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » garabet » takim tutmayan erkek » sevk zinciri » ingiliz istihbarat orgutleri