vivian campbell 

kapat
  1. def leppard,dio,whitesnake gibi ünlü gruplarla çalan irlandalı gitarist.
    #1576016 (blasphemy, 27.04.2007 05:20 ~ 05:28)
  2. is this love'ın meşhur solosunun sahibidir. hear n aid videosunda da çokça görülür dionun gitaristi olarak.
    #1688726 (thor, 26.05.2007 13:31)
  3. malmsteen'in hız konusunda etkilendiğini açıkça ifade ettiği baba gitaristtir. Zamanının en büyüklerindendir. Olgunluk dönemini dio baba ile geçirmiş, onunla çıktığı konserlerde kırmızı tayt kendisine pek yakışmıştır. *
    #3454296 (koko, 27.05.2008 14:39)
  4. masstival 2008'de çok şükür ki dünya gözüyle görebildiğimiz, ilerlemiş yaşına rağmen müthiş sahne performansı, sıkı görünüşü ve seyirciye attığı tebessümleriyle gönülleri fethetmiş eski whitesnake, dio; yeni def leppard gitaristi. *
    http://www.viviancampbell.com
    #3640713 (koko, 09.07.2008 09:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vivian campbell başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vivian campbell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vivian campbell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vivian campbell. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zall ile girilen ilginc diyaloglar » hizli giden atin boku seyrek duser » sikune ciden sikulur » olin edirne genclik spor » icdas » feather weight » muduru got etmek » quantum of solace » lise yillari » yaran uyarilar » ahmet cakar la sansa bak » floccinaucinihilipilification » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » kilcal » toptanci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » huznun isyan olsun » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » guzel dostum » kunta kinte » catisma esnasinda geyik ceviren polis » josef stalin » fox tv » saniser » termodinamik » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » demir hotic » kendini guzel sanan sisman kiz » self sufficient » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » aborted