vivet kanetti 

kapat
  1. cosmopolitanda falan yazan bir yazar ve fransızca çevirmeni.
    #276620 (veritaserum, 25.05.2006 03:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vivet kanetti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vivet kanetti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vivet kanetti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vivet kanetti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karsi karsiya » yaran msn iletileri » gossip girl » adriana lima » zall offline » mehmet ali birand » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » sick the red » your kingdom is doomed » forward mail » ben » prettygirl17 » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » chris stephenson » turk opusmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » genc siviller » haydi insanlar kurtulusa » abdullah gul » zall » i need some water » seri eksi oy veren ibne » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » kupayla taclandirmak » gocuk » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » senin gibi » babasi olen cocuk » kreatin