vivendi universal 

kapat
  1. müzik, televizyon, film, dağıtım, telekomünikasyon, internet ve oyun alanlarında hizmet veren, sierra studios'un ve blizzard entertainment'ın da da bağlı bulunduğu fransız medya şirketi.
    http://www.vivendi.com
    (bkz: world of warcraft)
    (bkz: f e a r)
    #970703 (stockton to malone, 09.12.2006 00:48)
  2. yapımcı değil yayıncıdır.
    sierra, blizzard, valve gibi şirketlerin oyunlarını çoğaltıp dağıtma işi bu firmaya aittir.
    #1965653 (4ever pvd, 19.07.2007 11:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vivendi universal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vivendi universal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vivendi universal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vivendi universal. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karsi karsiya » tocarg » toprak kokusu » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » blacky » 5 m migros » erzurumspor » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » afrika » vize haftasi » darwen » ahmet yildiz olmedi » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » buyumek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deli bozgun dolu dizgin » cuceyle ask yasayan disi elf » mclaren f1 » tematik entry » elma yiyecegine erken yat » wicker park » entropi » hanzo » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » sheep in fog » radyo sol » something stupid » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti » nike mercurial rose » hemencevir com