vivendi games 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vivendi
  2. modus vivendi
  3. vivendi universal
  4. ea games
  5. top ten games
  6. popcap games
  7. games katz ws
  8. ea games challenge everything
  9. mind games
  10. epic games

© 2008 - uludağ sözlük

vivendi games başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vivendi games ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vivendi games nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyakli cagrisim » victoria » atipik psikotik bozukluklar » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » arjen robben » banu alkan » page down » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » abla kardes diyaloglari » zerrin ozer » die anna » the ship song » le porta » mfo » ahmet necdet sezer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sibel kekilli » wilhelm dopatka halle » zifir » tesco » dunyanin en iyi rock grubu » mayfair » eski sevgiliye takmis yazar » santimlere takilmayin » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » yeni baslayanlar icin ahiret » advantix » hincal uluc » kemal kilicdaroglu » komunistler akp lilerden daha serefli » tiriska