vive la france 

kapat
  1. fr. yaşasın fransa!.
    Fransa'da de gaulle ile özdeşleşmiştir. fransizlarin ülkelerine olan sevgilerini göstermek için sarfettikleri söz öbeğidir.
    #3362825 (Alcapon, 06.05.2008 02:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vive la france başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vive la france ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vive la france nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vive la france. Copyright of the articles are belong to their authors.

» politeknik » kukuyla oynamak » a little piece of heaven » anti klise timi » slasher » nasyonal sosyalizm » cavlagi cekmek » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » oqqo » yemekteyiz burhan altintop » ozlem » ankara da bir surrealist melih gokcek » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » yildizlar » ataturk yalniz miydi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » thrall » destina » bin adalar » helva » yeni uuser olacaklara nick onerileri » eric cartman » jeodezi » fuat ercan » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » kazak » yikilsin camiler acilsin akm ler » cakan adam » ben bu yaziyi sana yazdim » deniz unel » mahcur