viva zapata 

kapat
  1. john steinbeckin hikayesidir.ayrica ayni romanin elia kazan tarafindan sinemaya uyarlanmis birde filmi mevcuttur.filmde marlon brando anthony queen gibi isimler vardir..viva zapata yaşasın zapata demektir.zapata ise meksika ihtilalinin lideri emiliano zapatadir.52 yilinin 5 oscar adayi bu filmi anthony queen 'e ilk oscarini kazandirmiştir.
    #270626 (BoHeMiaN, 22.05.2006 21:38 ~ 21:40)
  2. Meksikali ünlü direnişçi lider emiliano zapata'nın gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yapılan, başrolünde marlon brando'nun oynadığı film.
    #3088834 (Rebelheart, 03.03.2008 17:53 ~ 17:54)

© 2008 - uludağ sözlük

viva zapata başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viva zapata ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viva zapata nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaman okay » abuli » o cocuklari » richie kotzen » two seconds in life » masumiyet muzesi » ozledim » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » islak imza » dersimin daglari » trumanshow » moderasyonla konustum haberler iyi » on your own » d a » kuru kebap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » opet » demirhindi » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » loy loy » ceza mahkemesi » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » tenacious d » vinterland » yoneticihatasi com » sarah palin » hifzi veldet velidedeoglu » gulun kokusu vardi » sahibinden kelepir ulke