viva la muerte 

kapat
  1. isp. yasasin olum
    #554040 (letranger, 18.08.2006 16:43)
  2. ispanya iç savaşında ortaya çıkan ve ölümü kusallaştıran bu slogan alev alatlı'nın okunmaya değer bir romanının adıdır.
    (bkz: or da kimse var mı?)
    #601272 (yolcu, 02.09.2006 20:05)
  3. alev alatlinın türk aydınına bakış açısını yansıtan ve gunay rodoplunun kendisi ve fikirleri ile tanıştığımız dört kitaplık orda kimse var mı nın ilk nüshası, okunası eser
    #3161304 (akustikcinayet, 19.03.2008 08:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

viva la muerte başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viva la muerte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viva la muerte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about viva la muerte. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bin adalar » resolve » kriz teget mi gecti delip mi gecti » korkak ruh » entry ve nick uyumu » spirit » vize haftasi » back up » mukemmeliyetci » etnik temizlik » childless woman » the rule of four » louis isadore kahn » sacit kayasu » imbat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » yemekteyiz nika » kara carsafin carsafa donusme sureci » frikikte kalecinin onunde sortu indirmek » yaran facebook iletileri » bossa » gicik olunan durumlar » salca » miranda » uludag universitesi sinema toplulugu » ben » sol frame ye kurt lu baslik acmak » hypnogaja » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » yaran ruyalar