vitruvius 

kapat
  1. milattan önce yaşamış, ve mimarlık tarihinin ilk kitabı olarak görülen, -tabi ilk kitapları demek daha doğru- mimarlik uzerine 10 kitap'ı yazmış olan ilim irfan adamı.
    #2996561 (beholderr, 13.02.2008 10:41)
  2. (bkz: marcus pollio vitruvius)
    #2996564 (beholderr, 13.02.2008 10:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vitruvius başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vitruvius ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vitruvius nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vitruvius. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » takas » bozzy blues » yemekteyiz » sabah sabah akla dusen sarkilar » haydi ne duruyorsun » peri tozu » statik smiley » erasmus » gupegunduz » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » 26 agustos 1922 » magdala » kisho kurokawa » 4 un kurali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » floccinaucinihilipilification » danende » somali korsanlari » red hot chili peppers » alengirli nick alip dikkat cekmeye calismak » sayfa goruntulenemiyor » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » quantum of solace » sensiz olmaz » angarya » alain de botton » ennui » bir derdim var yasanmisliklari » shalamar » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir