vito genovese 

kapat
  1. *
    bir gunde en cok entry girme rekorunu (1.587) elinde bulunduran ekşi sozluk yazari...
    #999993 (faati, 15.12.2006 08:05)
  2. hayvan gibi kasan ekşi yazarı.
    #1097869 (sipermanevra, 03.01.2007 06:23)
  3. zamanında bir günde girdiği gerçek entry sayısı olan 12.865'le ekşi sözlüğü bilmem fakat uludağ sözlük'te kırılması veya egale edilmesi imkansız olan bir rekora imza atmış zat.

zira entry girerken 20 saniye kurali sebebiyle yirmi saniyede bir entry girerek; dakikada en fazla üç, saatte ise en fazla 180 entry girilebilir.
    1 saat --> 180
    2 saat --> 360
    3 saat --> 540
    4 saat --> 720
    5 saat --> 900
    6 saat --> 1080
    7 saat --> 1260
    8 saat --> 1440
    9 saat --> 1620
    10 saat -> 1800
    15 saat -> 2700
    20 saat -> 3600
    24 saat -> 4320
    yönetim benim için entry girerken 20 saniye kuralını bir günlüğüne kaldırsın; kırarım bu rekoru.* aksi iddia edilirse sözlüğü de kırarım. (bkz: kırarım bu sözlüğü)*
    #2352427 (mevta, 21.09.2007 06:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vito genovese başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vito genovese ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vito genovese nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vito genovese. Copyright of the articles are belong to their authors.

» afrika » the third war » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » tematik entry » resolve » oda tv » attribute » taraf » gul suyu » keskin sirke » cukun kadar konus yani sus » macit ayral » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » nano sahtiyan cell im » kutu denizanasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall i tanimam o da beni tanimaz » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » yay burcuyum yayarim » aleko bacanos » nominal gsmh » takas » kurt sorununa cozum onerileri » pasdaran » kevin corchiani » yaziklar olsun » cirilciplak entry girmek » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » 3d radio control racers » red hot chili peppers