vitesi bosa aliyorum oyleyse varim 

1. gecmis zamanlara mal olmus pek cok filozof, gunumuzde yasasalardi elbet, varligi reklamlardaki araba markalariyla ozdeslestireceklerdi. araba surerken yasanilan hisleri, araba surmenin verdigi yonetme gucunu, arabanin verdigi istedigim yerde ozgurum dusuncesini, arabanin her tarafindan onu sarmalayip gecen havayi kitaplarina konu edeceklerdi. varligi aciklamak icin arabayi surmenin yeterli ve ikna edici bir olgu olduguna kanaat getirip araba parcalari uzerinden felsefe anlatacaklardi.

vitesi bosa aldigi ve kendini tepeden asagi biraktigi an filozofa baska bir gozukur dunya. iste o andan itibaren, o andan baslayip kontagi tekrar acacagi ana kadar filozof varligi sorgular. hayati gozlerinin onunden film seridi gibi akar. anilarim var ki ben de varim der. ben olmasaydim, cevremde insanlar, dusunceler, arabalar olmasaydi bu hayat gozlerimin onunden film seridi gibi gecmezdi der.

vitesi bosa aliyorum oyleyse varim.

(bkz: peygamber vitesi)
    #3872197 (syme, 26.08.2008 11:32)
  2. (bkz: vitesle bosaliyorum oyleyse varim)
    (bkz: oh$)
    #3872214 (amaaslihepiyiydi, 26.08.2008 11:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vitesi bosa aliyorum oyleyse varim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vitesi bosa aliyorum oyleyse varim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vitesi bosa aliyorum oyleyse varim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vitesi bosa aliyorum oyleyse varim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» akasya asliturkmen » sayman » babanin olmesi » zet » adamin agzina eden sevgili » ultraslan cennet » dudaktan kalbe » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » yemekteyiz burhan altintop » evrim teorisi » scream » thrall » banka » cisimlerin dayanimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kilcal » seyh riza » ikea » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » en buyuk abla bekarken en kucuk kizin evlenmesi » sol frame » kupayla taclandirmak » congrafuckinlations » gercek bir askin ardindan kalanlar » ateizm » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » tayyar ari » canim ailem » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » yikilsin camiler acilsin akm ler