vitesi bire kafayi sana taktim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. esimin iscisine kafayi taktim
  2. gemiye taktim yelken
  3. taktim bunu kafaya
  4. takkemi taktim bekliyorum
  5. muslugu actim tipasini taktim
  6. peygamber vitesi
  7. ecevit vitesi
  8. vitesi bosa almayiniz
  9. yokusta vitesi bosa almak
  10. f1 pilotunun vitesi bosa atmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vitesi bire kafayi sana taktim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vitesi bire kafayi sana taktim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vitesi bire kafayi sana taktim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vitesi bire kafayi sana taktim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » hatta direk secde » hz peygamber » solun ulusali mi olur lan » karizmaniz var mi varsa kac santim » hostempo » butun muhendisleri abazan diye fislemek » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » cukun kadar konus yani sus » brian may » arude50 » kara carsafli chp liler » takim tutmayan erkek » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » savama » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » i belong to che » fatura » cepte siyanurle dolasmak » australopithecus » george best » baktiroglu konagi » isildur » fm 2009 deki yetenekler » lost » yaziklar olsun » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » asirtma vur uzerimize gelmesin