vitesi 50 metreligine bosa almak icin yirtinmak 

kapat
  1. y-z semtleri arasında x firmasının çalışanlarını taşıyan servisin şöförünün büyük mahareti. otobanda, tem'de, e-5'te, köşe başında, hemen karşıdaki caminin arkasındaki marketin önünde, boğaz köprüsü'ne doğru inen 1.3°'lik eğimde, kısacası fırsatını bulabildiği her yerde. daha da ilginci bu hareketiyle gurur duyması:

"günlük yakıt sarfiyatımı bu sayede %3.76 azalttım, ayda 4.58 litre mazot eder bu, o da yaklaşık ... ytl'ye geliyor. o parayla da sigara alıyorum arkadaş"

tek tek hesapladın mı arkadaşım?

öte yandan: oehhh. mantığa baksana, sen hemen her yerde vitesi boşa atmak için alabildiğince yırtın, kendinden ödün ver, vitesi boş aldıktan az sonra önüne geçip arabayı yeniden vitese atmana sebep olan şöföre kızarak sinir manyağı ol, sonra da aklınca yaptığın bu kazançla git sigara al.

ya hesap bilmiyorsun ya da hiç dayak yememişsin.
    #3753469 (larker, 01.08.2008 08:32)
  2. kırmızı ışıkta motortu durdurmak ile aynı mantığa sahip davranış. amaç benzin/mazot/lpg tasarrufu yapmak. hmm aslında günlük kazanılan benzin yıla vurulursa.....hede hede hödö.
    #3753597 (sen de mi brutus, 01.08.2008 10:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vitesi 50 metreligine bosa almak icin yirtinmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vitesi 50 metreligine bosa almak icin yirtinmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vitesi 50 metreligine bosa almak icin yirtinmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vitesi 50 metreligine bosa almak icin yirtinmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» selpak saticiligi » evrim » cinleri tepesinde olmak » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » your kingdom is doomed » hangi ask adil ki » cuceyle ask yasayan disi elf » yaz buz » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » babasi olen cocuk » demir hotic » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » gap » unutulamayacak sairler » terorizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gnc » sort aborted » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » salaga yatmak » youtube » gel benimle » haydi insanlar kurtulusa » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » jeodezi » aldatan insan » lezce com » yagmur sesi » iktisat tarihi » turk ozel sektoru » left 4 dead