vitamini kabugundadir 

kapat
  1. meyvenin kabuğunu soyarak yiyene söylenecek söz. ayrıca meyvelerin kabuğuna renk veren maddeler bolca vitamin içerirler.
    #2323587 (t square, 15.09.2007 23:33)
  2. sünneti yalanlayan geyik.
    #2323603 (Myxomatosis, 15.09.2007 23:35)
  3. artık hormonu kabuğundadır olan hede.
    #3211141 (tgbtgb, 30.03.2008 20:17)
  4. (bkz: başörtülü bayan)
    #3211147 (sigortateli, 30.03.2008 20:18)
  5. ceviz için geçerli olmayan önerme. öyleyse bile sallarım vitaminini...
    #3211153 (grand ekinoks, 30.03.2008 20:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vitamini kabugundadir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vitamini kabugundadir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vitamini kabugundadir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vitamini kabugundadir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle » uludag sozluk hakkinda ne dediler » ahmet turk » feyzullah ete » iktidarsiz jigolo » cinleri tepesinde olmak » geri donmesi beklenen eski sevgili » kurt degil kurdistan dusmani olmak » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » yemekteyiz nika » avar kaganligi » yaran facebook gruplari » kozleme » jil sander » zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » entropi » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » eski pusku » ali bardakoglu » akiskanlar mekanigi » meri » ust kimlik » marifet iltifata tabidir » alone with everybody » vamos bien » ca va » gecen gun yine sevisiyorum » yerde bulunan flash bellek ten ilahi cikmasi