vitaly nikolaev 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evgeny aleksandrovich nikolaev
  2. vitaly potapenko
  3. vitaly kutuzov

© 2008 - uludağ sözlük

vitaly nikolaev başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vitaly nikolaev ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vitaly nikolaev nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saniser » hipermnezi » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » turkmenistan milli futbol takimi » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » nurhak » acoustic samurai » facebook » cicekli koy » feridun duzagac » yemek yemeyince karnim acikiyor » prestij » mfo » kadinlarin her seyi hatirlamalari » bende de 5 as var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayse ozyilmazel » etkileme sanrilari » stevemcqueen » green cafe » blue angels » kumral » benim hemen evlenmem lazim baba » hayat » ekstrovert » ask yakar » bininci dunya savasi » jamall » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » dam ustundeki sevgili » birak obama bu isleri