visual 

kapat
  1. görsel, görülebilir yönü olan manasında ingilizce kelime.

(bkz: visual studio)
    #309908 (vodafone, 04.06.2006 00:45)
  2. (bkz: visual basic)
    #309914 (tatasoy, 04.06.2006 00:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

visual başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. visual ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu visual nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about visual. Copyright of the articles are belong to their authors.

» en guzel mavi » ataturk yalniz miydi » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » karadeniz caddesi » davutobasi koyu » vanden borre » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » eric cartman » luis aragones » cristiano ronaldo » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » in the end » toygar isikli » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » melankolik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kabizlik » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » yemekteyiz mert » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » mustafa kemal ataturk » adini unutmaya devam ediyorum » avrasya tv » extra ecclesiam nulla salus » luciano figueroa » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle » masturbasyon » the dark tower » son tuketim tarihi » kriz teget mi gecti delip mi gecti