visual studio setup indaki siritan modeller 

kapat
  1. microsoft visual studio kurulum ekranlarında bir klasiktir sırıtan çok mutlu derya deniz programcı arkadaşlar.

- "ay ne kadar insanüstü araçlar kullanıyoruz, ay ne kadar süper program yazıyoruz, vallahi allah inandırsın iki dakkada şip şak beşiktaş koca erp programını 1 saatte bitirdim. sen çok yaşa microsoft!"

falan demeye çalışan insanlardır kanımca.
    yalnız bir problem var sanki bir yerlerde değil mi ? * *
    hani o pırıl pırıl inci gibi 32 dişle sırıtan gencecik karizmatik mühendis ayaklarına takılan arkadaşları anladıkta!
    o şey ne allanı seversen ? pörsümüş ve sarkık yüz hatlarıyla resmen "ben 50'lik bir mature" üm diye haykıran teyze ?
    insanda biraz zevk ve şevk olur daha kurulum aşamasında programcılıktan soğuttunuz insanı içimdeki aşkı katlettiniz microsoft zımbırzopları. insan bi huri koyar oraya millet şevke gelsin be.
    #3421601 (amiga1200, 20.05.2008 11:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

visual studio setup indaki siritan modeller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. visual studio setup indaki siritan modeller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu visual studio setup indaki siritan modeller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about visual studio setup indaki siritan modeller. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gore gori chapa tipa rota hey » mevlana sekeri » makina muhendisligi » hizli giden atin boku seyrek duser » vanpir » bin adalar » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » ctrl u » kriz teget gecti » guzellik kriterleri » zurna » ayarci namik » sol frame » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » her seyin degeri elde edilinceye kadardir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » metriks » jeff murdock » wanted » geriye donmem » isil alben » rapidoya kafa atan ogrenci » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » hakiki tosun pasa benim » yalcin kucuk » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » wookie » and all things will end » yazarlarin aslinda demek istedikleri