visual buggery 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. visual
  2. visual j
  3. visual basic
  4. ms visual studio
  5. visual studio dot net
  6. visual agnosia
  7. visual basic net
  8. visual studio
  9. visual radio
  10. visual thesaurus

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

visual buggery başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. visual buggery ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu visual buggery nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about visual buggery. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deli bozgun dolu dizgin » migren nobetinden sonra ki mallik » bana yalan soylediler » baklava yerken ayran icmek » kurt cobain hirkasi » dark tranquillity » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » spirit » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » hayattaki en guzel anlar » lenin merkez camii » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rurouni kenshin » yaran uyarilar » the noose » basliklari ust uste okumak » yerde bulunan flash bellek ten ilahi cikmasi » anlatma » eksi sozluk » acele etme » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » wanted » lorelei » ismail karacan » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » adamin agzina eden sevgili » cevriye