viski ve birayi karistirip icmek 

kapat
  1. susuzluğu gidermek için birebirdir.

evet, susuzluğu gidermek! viski ile bira karıştırıldığında her ikisinin de muhteviyatında bulunan alkol etkisizleşiyor, ve karışım alkollü içki olmaktan çıkıyormuş. bir yakınımız var, isviçre'de bilmadamlığı yapıyor, o söylemişti bir ara. üşenmedim denedim, bu karışımdan iki şişe içip trafiğe çıktım. ne kaza yaptım, ne polisle sorun yaşadım...

valla bak.
    #3441770 (oyuna devam, 24.05.2008 20:19)
  2. kusulası durum...
    #3441846 (thellandros, 24.05.2008 20:47)
  3. viskiyi ve birayı ziyan etmektir.
    #3441861 (puldüşü, 24.05.2008 20:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

viski ve birayi karistirip icmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viski ve birayi karistirip icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viski ve birayi karistirip icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about viski ve birayi karistirip icmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sort indirip gol attilar » 26 agustos 1922 » vicortus » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » pinhani » zeki demirkabiz » tpjd » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » left 4 dead » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » yemekteyiz mert » yaran ruyalar » zall offline » eros » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gicik olunan durumlar » ben » elinde ekmekle top oynayan veletler » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » asirmasyon » loco roco 2 » 325 donem yedek subay alimi » yumurtanin gote dayanmasi » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » zorunlu din dersi » bir kac iyi insan » peoples temple » hizli kosan atin boku seyrek duser » olum » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi