viski sisesine cay doldurmak 

kapat
  1. hani evlerde bar bölümleri ya da vitrinler olur, içki şişeleri falan koyar bazı insanlar. işte orada viskiyi içmeleri sonucu, görüntü bozulmasın diye sırf, viski şişesinin içine çay koyulur ve viskiymişçesine sergilenir. sırf dekoratif... ben çok yapan gördüm.
    #4072856 (sacriter, 11.10.2008 03:06)
  2. alternatif olarak su, kola, demirhindi de konabilir.
    #4072933 (system error, 11.10.2008 03:42)
  3. tam tersi olarak ; (bkz: çaydanlığa viski doldurmak)**
    #4072943 (zeytuni, 11.10.2008 03:47)
  4. vitrinde duran küçük hatıra viskiyi içip açık bir çay doldurulmasıdır.

çok açık olmamalıdır, ana baba anlarsa ayvayı yediniz...

ha bir süre sonra onun bir şekilde çay olduğu ortaya çıkıyor... meşrulaşan eyleminizin simgesi olarak boş şişe vitrinde durmaya devam ediyor...
    #4072997 (OnurKul, 11.10.2008 04:33 ~ 04:34)
  5. bir de hiç içki içilmeyen bir evdeyse o şişe sadece içtiğin viski kadar çay koyma durumu vardır, saçmadır tadı gitgide bozulur ama mecbursundur.
    #4073010 (yahdin, 11.10.2008 05:00)
  6. viski ile yeni demlenmiş çayı birlikte içmek daha iyidir.*
    #4073047 (le phallus, 11.10.2008 06:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

viski sisesine cay doldurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viski sisesine cay doldurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viski sisesine cay doldurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about viski sisesine cay doldurmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» danende » dexter morgan » dudaktan kalbe » kakule » kurbaninizda yer var mi » cristiano ronaldo » saniser » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » mahler senfoni no 3 » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » philosofia » 325 nci donem yedek subay sinavi » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » kelime oyuncusu » dibinden sokmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozan » endoktrinasyon » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » sevil » eksi sozluk » betmoun » konusma diline gecen markalar » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » blues » sin kaf li konusmak » hazreti muhammed » abandi damat » club tribal » karadeniz caddesi