viski bardagina cay koyup resim cekinmek 

kapat
  1. facebookdaki olası bir resim furyasıdır. fikri verdim gençler uygulamak size kalmış.

" alkoliğim türk kızlarına duyrulur , artistim bir bakımada , ayrıca bardağın altındakiler de çay parçacıkları değil . kirli bardak istedim barmenden , kir o "
    #3756466 (tutamadim kacirdim, 01.08.2008 19:47)
  2. vodka bardagina su koyup fotograf "cizdirmek" kadar sacma olan eylem.
    #3756473 (objebi, 01.08.2008 19:49)
  3. ice tea şeftali ile inandırıcılığı tavana vuracak eylemdir.
    #3756477 (dshe teamsah, 01.08.2008 19:50)
  4. (bkz: çekmek)
    (bkz: edilgen fiil)
    (bkz: çekilmek)
    (bkz: resim yapmak)
    (bkz: fotoğraf çekmek)
    #3756480 (cooler than jesus, 01.08.2008 19:51)
  5. örneklerini merakla beklediğimiz eylem.
    (bkz: cekinme yiğidim biz yabancı mıyız)
    #3756487 (kara mi kizil mi, 01.08.2008 19:53)
  6. (bkz: resim çekinmek)
    #3756592 (darksaga, 01.08.2008 20:21)
  7. nuri alço'nun tövbe etmiş hayranı tarafından yapılan eylem.
    #3931754 (konyalee, 07.09.2008 20:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

viski bardagina cay koyup resim cekinmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viski bardagina cay koyup resim cekinmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viski bardagina cay koyup resim cekinmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about viski bardagina cay koyup resim cekinmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» somali korsanlari » sadece yildiz bakiniz okumak » cankiri caddesi » jil sander » istiap » babanin olmesi » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » manuel pablo » luis aragones » legrad » yapilmis en buyuk aptallik » tutun » devrim erden » irmak unal » alpet torojet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pozcu » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » leyton orient » deli bozgun dolu dizgin » via port » sort aborted » isildur » scream » klavye » ahmet kaya » dusunen » trt » prettygirl17 » nikola tesla » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak