vision 

kapat
  1. ing : görme , görüş.
    (bkz: vizyon)
    #2368859 (laedri, 23.09.2007 22:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vision başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vision ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vision nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vision. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cut » sise » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » gnc » ene » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » bossa » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » cakma chp liler » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » aboov ne dedii » oda tv » davutobasi koyu » wecanfootball com » ahmet hakan coskun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » congrafuckinlations » cg artist » bozzy blues » abberline » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » kaz dagi milli parki » mirror » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » ekonomik kriz » orospu cocugu abdullah ocalan » istanbul » sort indi kaleci soka girdi » ataturk un kurdugu cumhuriyet » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak