visam 

kapat
  1. zıçma eylemini*yaparken en çok karşılaştığımız markadır.bize tuvalet taşları ve sifonlar ürettikleri için bu firmaya teşekkürlerimizi bir borç biliriz.
    #174242 (electronica, 16.04.2006 22:35)
  2. muteahhitlerin ucuz olduğu için yıllardır tercih ettikleri sifon markası.
    #3792057 (gimenez, 09.08.2008 09:48)
  3. olabildiğince ucuz ve kaliteli ürün üretmek her firmanın amacıdır. muteahhitler ise bu anlamda kendisini kanıtlamış ürünleri kullanmayı tercih ederler.

visam marka rezervuarlar çok kullanılıyor ise düşünün, vardır bir nedeni...

(bkz: sözlükte beleş reklam yapmak)*
    #3792075 (liberalisticcommunist, 09.08.2008 10:03)
  4. yıllarca lord 88 modelini gördükten sonra lord 2000 e de rastlayınca garip bir şekilde gülümsemeye sebeb olmuş, ford almadan da lord olunabileceğinin kanıtı markadır.
    #3882813 (kelmajeste, 28.08.2008 16:34)
  5. lord modelleriyle sıçma eylemine asalet katan markadır. bir dük, bir düşes edasıyla sıçırtır adamı. sıçratmadan, osurmadan.
    #3882856 (ben sanderson, 28.08.2008 16:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

visam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. visam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu visam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about visam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mabuah » acele etme » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » pasdaran » hoscakal » yildizlar » babam ve oglum » scream » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » yedi kisi birlesip yedi gol atmak » kamaturka » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » dibinden sokmek » ezan » aci soguk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall dan ozel mesaj almak » matrixxx reloaded » tez gel yarim » sair uuserlardan siirler » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » haz ve mutluluk ayrimi » kenzo tange » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » yanlis saksida buyuyen cicek » arda turan » wookie » elveda rumeli » ferrarisini satan bilge » slm lafina uyuz olmak » kendini guzel sanan sisman kiz