visam gediz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. visam
  2. visam lord
  3. gediz
  4. gediz akdeniz
  5. ebru gediz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

visam gediz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. visam gediz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu visam gediz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about visam gediz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » leonard cohen » igrenc sirin » tanriya ayar vermek » irmak unal » yalnizlik » yaz buz » yasam duslerdedir » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » yemekteyiz nail » 2006 dunya kupasi finali » webcam acan kizin cirkin cikmasi » suat atesdagli » kavak yelleri » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chp vs kara carsaf » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » wraiths of roanoke » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » israil » deivid in umit karan a erk uygulamasi » sheep in fog » atma kalbim artik olumu ozledim » kate bosworth » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » oklahoma city thunder » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » ben seni hak etmiyorum » sick the red » bettyboo